Follow Saltwater Stone

Fiskeri: Viden er magt

Blog post   •   Mar 25, 2019 15:48 GMT

NY Raymarine Element Sonar/GPS giver fiskere avancerede teknologier, der udmærker sig ved hastighed og enkelhed

NY Raymarine Element Sonar/GPS giver fiskere avancerede teknologier, der udmærker sig ved hastighed og enkelhed

Viden er magt — og takket være Raymarines Element™ CHIRP sonar/GPS-serie kan du fiske smartere over og under vandoverfladen. Element-serien er udviklet med særligt henblik på fiskere, som vil være på forkant med teknologien, og viser de skarpeste billeder af verden under vandet i superhøj opløsning takket være HyperVision™ 1,2-MHz ekkolodsteknologien.

HyperVision teknologien løfter DownVision, SideVision og Raymarine RealVision 3D sonar op på et højere niveau med præcisionsbilleder og identifikation af fisk, og hjælper dig at se undervandsstrukturer, vegetation og fisk med realistisk klarhed ved hjælp af en enkelt alt-i-en transducer.

Samtlige Element-seriens 7”-, 9”- og 12”-modeller er udstyret med en hurtig indbygget quad-core processor, der sikrer øjeblikkelig opdatering af kort, jævne RealVision 3D billeder og hurtig respons på vandet.

Enkle tastaturkommandoer kombineret med Raymarines nye operativsystem LightHouse Sport giver fiskere mere tid til at koncentrere sig om at fiske og ikke om instruktionsbogen. En overdimensioneret waypoint-tast markerer favoritte fiskesteder, og Elements RealBathy™ support af personlig ekkolodskortlægning giver fiskere mulighed for at oprette deres egne batymetriske søkort i realtid.

Element er tilgængelig nu hos Raymarine-distributører og -forhandlere. Vejledende salgspris på modellerne i Element-serien er fra 731,85 euro.