Follow Saltwater Stone

JL Audio Marine Europe: JL Audio päivitti marine-soittimensa sulavammin integroitavaksi

News   •   Oct 12, 2017 10:02 BST

JL Audio MediaMaster 100s BE

JL Audio, USA:n rakastetuin marine-audiobrändi, on tehnyt parannuksia viime vuonna lanseerattuun monipuoliseen, vedenkestävään marine-soittimeen MediaMaster® 100s (MM100s). Tämän ansiosta laitevalmista­jat ja kuluttajat voivat paremmin integroida soittimen veneensä elektroniseen järjestelmään.

Uusi paranneltu soitin, MM100s BE, sisältää kaikki MM100s-soittimen innovatiiviset ja edistykselliset teknologiat sekä lisäksi useita uusia ominaisuuksia ja sulavalinjaisemman, integroitavamman muotoilun.

Päivitetty käyttöliittymä tarkoittaa sitä, että käyttäjillä on nyt entistäkin enemmän äänenvoimakkuuden hallintaan liittyviä mahdollisuuksia. Sen lennokkaan muotoilun ja muunneltavan, neljä erillistä äänivyöhykettä sisältävän ’Master Volume Control’ -toimintonsa ansiosta MM100s BE tarjoaa käyttäjälleen helposti hallittavan marine-kuuntelukokemuksen. Jokainen vyöhyke voidaan nimetä ja niille voidaan asettaa yksilölliset äänenvoimakkuuden rajat. Sen lisäksi jokaisessa on katkeamaton audiopiiri, joka osaa automaattisesti säätää ääntä, niin että kaiutinjärjestelmä ei pääse vaurioitumaan.

MediaMaster on täysin NMEA 2000 -sertifioitu, joten sitä voidaan käyttää keskitetyllä monitoiminäytöllä muiden NMEA 2000 -yhteensopivien elektronisten laitteiden kanssa. Paranneltu soitin ei vaadi enää saparojohtoa suoran kytkennän tekemiseksi, joten asennuksesta saadaan entistä siistimpi.

Päivitetyn mallin uusi täysin musta viimeistely on erittäin tärkeä ominaisuus sekä veneenrakentajille että retroasentajille, sillä se täydentää MediaMaster®-soittimen saumattoman integroinnin veneen elektroniseen järjestelmään. Saatavilla on nyt myös uusi langaton kaukosäädin, joka antaa veneenomistajille mahdollisuuden valita langattoman ja langallisen yhteyden välillä.

MediaMaster® 100s BE tekee Euroopan ensiesiintymisensä JL Audio Marine Europen messuosastolla 01-535 tämän vuoden METS-messuilla, joka pidetään 14.–16.11. välisenä aikana.

Lisätietoja saat vierailemalla ositteessa www.jlaudiomarine.eu tai soittamalla JL Audion Suomen maahantuojalle, Simex Oy +358 9 41 500 210.

Mediayhteydet:

Matti Puurtinen
Simex Oy
Puh. 09 - 41 500 255

Email: matti@simex.fi

www.simex.fi

Karen Bartlett

Saltwater Stone

Tel: +44 (0) 1202 669244

Email: k.bartlett@saltwater-stone.com

www.saltwater-stone.com