Follow Saltwater Stone

FLIR lanserer Raymarine Element S-navigeringsskjermer

Press release   •   Jun 25, 2019 13:01 BST

En rask, kraftig og rimelig kartplotterløsning for trygg navigering

ARLINGTON, Virginia 3. juni 2019 – FLIR Systems (NASDAQ: FLIR) annonserte i dag Raymarine Element™ S, en ny serie navigeringsskjermer for motorbåtførere og seilere. Element S-modellene bygger på suksessen til FLIR’s Raymarine Element HV-serien med HyperVision™-ekkolodd, og byr på en meget god skjerm, raskeste prosessor i sin klasse, chirp ekkolodd, innebygd GPS mm.

Element S-modeller er tilgjengelige med 7-, 9- og 12-tommersskjerm, og alle har skarpe høykontrastskjermer på 1500 nit som gir eksepsjonell sikt. En 64-bits firekjernet prosessor leverer uovertruffen hastighet, som fører til glatte side- og menyoverganger og umiddelbar oppdatering av kartbildet. Element S har innebygd en rask og presis 10 Hz GPS-sensor og støtter kart fra de fremste kartleverandørene, inkludert Raymarines nye LightHouse NC2-kart, Navionics og C-MAP.

Element S vil passe godt i trafikkerte farvann med Quantum trådløs radar og AIS (tilleggsutstyr). Quantum radaren tilkobles Element trådløst via Wi-Fi – enklere blir det ikke. I tillegg til radar og AIS-støtte er Element S-serien utstyrt med NMEA 2000-tilkobling for autopilot og VHF DSC-integrering, samt en skjerm med informasjon om seilingsinstrumenter, motordata og drivstoffnivå. På Element S kan du lagre opptil 5000 rutepunkter i 200 forskjellige grupper, samt 50 ruter og 15 spor.

Element S-operativsystemet LightHouse Sport er utformet for båtfolk som verdsetter driftsenkelthet, med ukompliserte menyer og intuitiv tastaturstyring som hjelper kapteiner med å komme raskt avgårde og holde kursen. Egen tastaturstyring for å unngå fingeravtrykk på skjermen. Sanntidsmenyer gjør det lettere å endre innstillinger eller tilpasse kart og se endringene i oppsettet i sanntid. Dessuten gir tre programmerbare hurtigtaster deg tilgang til favorittsider, og en stor tast for veipunkt gjør det raskt og enkelt å markere andre interesseområder.

Element S hjelper motorbåtførere og seilere med å unngå undervannsfarer ved å tilby et integrert ettkanals CHIRP-ekkolodd for pålitelig bunnsporing og fiskeleting i dybder på opptil 900 fot (275 m). Dessuten lar den innebygde RealBathy-silhuettviseren kapteiner kartlegge ukjente farvann i sanntid.

Robuste Element S selges med tre års garanti, og vil være tilgjengelig fra FLIRs Raymarine-forhandlere og -detaljhandlere til priser fra USD 449,99.

Du finner mer informasjon om Raymarine Element S på http://www.raymarine.no/element.

####

Mediekontakt

Saltwater Stone

Karen Bartlett

+44 1202 669244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Om FLIR Systems, Inc.

FLIR Systems ble grunnlagt i 1978, og er et verdensledende selskap innen industriell teknologi, med fokus på intelligente sanseløsninger for forsvars-, industri- og handelsformål. FLIR Systems’ visjon er å bli «The World’s Sixth Sense» (verdens sjette sans), og skape teknologi som hjelper profesjonelle med å ta informerte valg og redde liv og levebrød. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til https://www.flir.eu/ og følge @flir.