Follow Saltwater Stone

FLIR: M-Series: uuden sukupolven Premium-luokan lämpökamerat merikäyttöön

Press Release   •   Mar 16, 2017 11:49 GMT

M-Series: uuden sukupolven Premium-luokan lämpökamerat merikäyttöön

FLIR on jo yli 25 vuoden ajan ollut merikäyttöön tarkoitetutujen ensiluokkaisten pimeänäkö- ja lämpökamerateknologioiden synonyymi. Palkitut FLIR M-Series -laitteet ovat julkistamisestaan lähtien muodostaneet merikäyttöön tarkoitettujen lämpökameralaitteiden standardin. Veneilijät, ammattimerenkulkijat ja meripelastajat kaikkialla maailmassa luottavat FLIR M-Series -tuotteisiin pimeänavigoinnissa ja turvallisen merenkulun varmistamisessa.

FLIR voi nyt ylpeänä kertoa, että M-Series -laitteiden kääntö- ja kallistustoimintojen monianturijärjestelmä on uudistettu antamaan käyttöön lisää toimintoja, tehokkaampi suorituskyky ja entistä parempi tilannetietoisuus.

Jopa 640 x 480 kuvapisteen lämpökamerakuvaa tuottavissa FLIR M-Series Next Generation -uutuuskameroissa on parannettuja infrapunaominaisuuksia, jatkuva e-zoom-toiminto sekä päivitetty optiikka. Dual Payload -malleissa on nyt parannettu hämäräkäyttöön tarkoitettu värikamera, jossa on jopa 36-kertainen zoom. M-Series Next Generation -kamerat on helppo integroida saumattomasti nykyaikaisiin navigointijärjestelmiin. M-Series-laitteita voidaan ohjata ja käyttää Raymarine-, Garmin-, Furuno- ja Simrad-monitoiminäyttöjen kautta. Lisäksi M-Series-lämpökamerakuvaa voidaan siirtää aluksen kaikkiin näyttölaitteisiin, joissa on analoginen videotulo. Monitoiminäyttölaitteiden lisäksi uusia M-Series-laitteita voidaan käyttää FLIR:n joystickeillä: JCU1, JCU2 ja uusi, pienikokoinen JCU3.

Kussakin kuudesta uutuusmallista on nyt myös gyrotasapainotus, joten kamera tuottaa aina vakaata kuvaa kovassakin merenkäynnissä.

M-Series Next Generation -kameroiden avulla näet enemmän – ja kauemmaksi – kuin koskaan ennen. Jopa yön pimeydessä.

M-Series Next Generation -tuotteiden hinnat alkavat 8 995 dollarista/ 9450.00 EUR +TAX.

Ends

Media contacts:

Ruud Heijsman

+32 3665 5100

ruud.heijsman@flir.com

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. on maailman johtava yritys havaitsemista ja tilannetietoisuutta parantavien anturijärjestelmien suunnittelun, valmistuksen ja markkinoinnin alalla. FLIR-yrityksen kehittyneitä järjestelmiä ja komponentteja käytetään laajasti lämpökuvaus-, tilannetietoisuus- ja turvasovelluksissa, ilma- ja maavalvonta mukaan lukien, olosuhdevalvonnassa, navigoinnissa, vapaa-ajan käyttökohteissa, tutkimus- ja kehitysyössä, tuotannonvalvonnassa, etsintä- ja pelastustoiminnassa, huumevalvonnassa, kuljetusturvallisuudessa, raja- ja merivalvonnassa, ympäristövalvonnassa sekä kemiallisten, biologisten ja radioaktiivisten aineiden, ydinmateriaalien ja räjähteiden (CBRNE) aiheuttamien uhkien havaitsemisessa Lisätietoja on FLIR-yrityksen web-sivustossa osoitteessa www.FLIR.com. 

Attached Files

PDF document