Follow Saltwater Stone

FLIR: Maak kennis met de M-serie: de nieuwste generatie hoogwaardige maritieme warmtebeeld-/nachtvisiecamera's

Press Release   •   Mar 16, 2017 11:57 GMT

Maak kennis met de M-serie: de nieuwste generatie hoogwaardige maritieme warmtebeeld-/nachtvisiecamera's

FLIR is al meer dan 25 jaar synoniem met hoogwaardige maritieme warmtebeeld-/nachtvisietechnologieën. Sinds de bekroonde M-serie van FLIR voor het eerst werd geïntroduceerd, zijn deze camera's uitgegroeid tot de ware norm voor maritieme warmtebeelden. Jachteigenaren, professionele zeelieden en hulpdiensten over de hele wereld vertrouwen op de M-serie van FLIR om veilig hun koers in het donker te bepalen.

FLIR maakt nu met trots bekend dat het ontwerp van het draai- en kantelbare multi-sensorsysteem van de M-serie opnieuw is ontwikkeld en voortaan extra functies biedt, betere prestaties levert en zorgt voor een nog beter omgevingsbewustzijn.

De nieuwe generatie camera's uit de M-serie van FLIR, met warmtebeelden tot 640x480 resolutie, biedt betere mogelijkheden voor de verwerking van IR-beelden, traploze e-zoom en een verbeterde optische lens. De dual-payload modellen hebben nu een nog betere optische kleurencamera voor gebruik bij weinig licht, met tot wel 36x zoommogelijkheden. De nieuwe generatie camera's uit de M-serie kan probleemloos worden geïntegreerd in moderne navigatiesystemen. De multifunctionele navigatieschermen van Raymarine, Garmin, Furuno en Simrad zijn allemaal geschikt voor weergave en bediening van de M-serie. Eventueel is het ook mogelijk om warmtebeelden van de M-serie via een analoge video-ingang weer te geven op een scherm of monitor aan boord. Naast de MFD-bediening kan de nieuwe M-serie ook op afstand worden bediend met de diverse joysticks van FLIR, waaronder de JCU1, JCU2 en de nieuwe compacte JCU3.

Bovendien is elk van de zes nieuwe modellen nu voorzien van gyrostabilisatie, zodat de camera ook bij een ruige zee altijd stabiele beelden levert.

Met de nieuwe generatie camera's uit de M-serie kunt u meer zien (en verder kijken) dan ooit, zelfs in het holst van de nacht.

Prijzen voor de nieuwe generatie camera's uit de M-serie beginnen net onder 9450.00 euro + TAX.

Ends

Media contacts:

Ruud Heijsman

+32 3665 5100

ruud.heijsman@flir.com

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com  

Informatie over FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. is wereldleider op het gebied van de ontwikkeling, productie en marketing van sensorsystemen waarmee perceptie en bewustzijn worden verbeterd. De geavanceerde systemen en componenten van FLIR worden ingezet voor diverse soorten thermografie, omgevingsbewustzijn, beveiligingstoepassingen waaronder bewakingssystemen op de grond en vanuit de lucht, conditiebewaking, navigatie, recreatie, R&D, productieprocescontrole, zoek- en reddingsoperaties, onderschepping van drugs, transportveiligheid, (maritieme) grenscontroles, milieubewaking en CBRNE-dreigingsdetectie. Ga voor meer informatie naar de website van FLIR: www.FLIR.com. 

Attached Files

PDF document