Follow Saltwater Stone

FLIR: Nu introducerar vi nästa generations ledande marina värmekameror med night vision-funktion – M-serien

Press Release   •   Mar 16, 2017 10:28 GMT

Nu introducerar vi nästa generations ledande marina värmekameror med night vision-funktion – M-serien

FLIR har varit synonymt med ledande night vision-teknik för marint bruk i över 25 år. Sedan introduktionen har den prisbelönta FLIR M-serien satt standarden för marina värmekameror. Fritidsbåtar, yrkesverksamma sjömän och marin räddningspersonal världen över använder FLIR M-serien för att navigera på ett säkert sätt i mörkret.

Nu meddelar FLIR att M-seriens multisensorsystem med panorering/tilt har konstruerats om för att ge fler funktioner, bättre prestanda och ökad uppsikt

Med värmebilder i upplösningen 640x480, ger FLIRs nya värmekameror i M-serien förbättrad teknik för IR-bilder, kontinuerlig e-zoom och uppgraderad optik. Modeller med dual payload har nu en bättre kamera för synliga bilder vid dåliga ljusförhållanden med zoom upp till 36x. Nästa generations kameror i M-serien integreras sömlöst med moderna navigationssystem. Multifunktionsdisplayer för navigation från Raymarine, Garmin, Furuno och Simrad kan alla visa och styra M-serien. Alternativt kan alla skärmar eller monitorer med analog videoingång visa värmevideo från M-serien. I tillägg till MFD-kontrollen kan nya M-serien fjärrstyras via FLIRs joystickenheter, däribland JCU1, JCU2 och nya kompakta JCU3.

Var och en av de sex nya modellerna har nu dessutom gyro-stabilisering så att kameran alltid ger en stadig bild i grov sjö.

Nästa generations kameror i M-serien gör att du kan se mer – och längre – än någonsin tidigare. Även mitt i natten.

Nästa generations M-serie säljs från 8 995 USD/ 9450.00 EUR +TAX.

  Ends

Media contacts:

Ruud Heijsman

+32 3665 5100

ruud.heijsman@flir.com

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Om FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. är världsledande inom utveckling, tillverkning och marknadsföring av sensorsystem för utökad perception och översikt. FLIR:s avancerade system och komponenter används för många olika typer av värmebilder, orientering i mörker och säkerhetstillämpningar, inklusive luftburen och markbaserad övervakning, tillståndsövervakning, navigering, rekreation, forskning och utveckling, övervakning av tillverkningsprocesser, sök- och räddningsuppdrag, drogförbud, transportsäkerhet, gränspatrullering på land och till havs, miljöövervakning samt identifiering av kemiska, biologiska, radiologiska, nukleära och sprängämnesrelaterade hot (CBRNE). Mer information finns på FLIR:s webbplats på www.FLIR.com. 

Attached Files

PDF document