Follow Saltwater Stone

FLIR: Præsentation af M-serien, næste generations maritime termokamera med nattesyn

Press Release   •   Mar 16, 2017 12:03 GMT

Præsentation af M-serien, næste generations maritime termokamera med nattesyn

FLIR har været ensbetydende med førsteklasses maritime termiske teknologier til kameraer med nattesyn i over 25 år. Siden lanceringen af den prisbelønnede FLIR M-serie, har den sat standarden for maritime termokameraer. Lystbådejere, professionelle søfolk og indsatspersonel fra hele verden sætter deres lid til FLIR M-serien for at navigere i mørke og føle sig trygge derved.

FLIR har fornøjelsen af at meddele, at multisensorsystemet i kameraer med pan/tilt i M-serien er blevet designet på ny for at tilbyde ekstra funktionalitet, forbedret ydeevne og øget bevidsthed om situationen.

Med termiske billeder med en opløsning på op til 640x480 pixels, tilbyder FLIRs nye næste generations kameraer i M-serien forbedrede muligheder for at tage IR-billeder, kontinuerlig e-zoom og opgraderet optik. Dual payload-modellerne er nu udstyret med et forbedret kamera, der kan registrere farver ved lav belysning med op til 36x zoom. Næste generations kameraerne i M-serien kan integreres med moderne navigationssystemer uden problemer. Alle multifunktions navigationsdisplay fra Raymarine, Garmin, Furuno og Simrad er kompatible med og styre M-serien. Alternativt kan alle indbyggede skærme eller monitorer med analog videoindgang vise termiske videoer, som er optaget med kameraerne i M-serien. Udover styringen ved hjælp af multifunktions displayene kan kameraerne i den nye M-serie fjernbetjenes med FLIRs serie af joystick-kontrolenheder, herunder JCU1, JCU2 og den nye kompakte JCU3.

Desuden er hvert af de seks nye modeller udstyret med gyro-stabilisering, så kameraet giver altid et stabilt billede i høj sø.

Med næste generations kameraerne i M-serien kan du til stadighed se mere og længere end nogen sinde før. Selv i nattens mulm og mørke.

Priserne på næste generations M-serie starter fra $8,995/ 9450.00 EUR +TAX.

 Ends

Media contacts:

Ruud Heijsman

+32 3665 5100

ruud.heijsman@flir.com

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Om FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. er verdensførende inden for design, fremstilling og markedsføring af sensorsystemer, der øger opfattelsen og opmærksomheden. FLIR's avancerede systemer og komponenter anvendes til en bred vifte af formål som termografering, kendskab til placering i forhold til omgivelserne samt sikkerhedssystemer, herunder overvågning i luften og på jorden, overvågning af betingelser, navigation, rekreation, forskning og udvikling, styring af produktionsprocesser, søgning og redning, bekæmpelse af ulovlig handel med stoffer, sikkerhed af materialetransport, grænseovervågning og marinepatrulje, miljøovervågning samt detektering af kemiske, biologiske, radiologiske, nukleare og eksplosive trusler (CBRNE). Få flere oplysninger på FLIR's hjemmeside på www.FLIR.com. 

Attached Files

PDF document