Follow Saltwater Stone

Raymarine: FLIR esittelee luonnonmukaista kaikuluotauskuvaa tuottavan Raymarine Element -tuotesarjan

Press release   •   Dec 14, 2018 09:38 GMT

Uusi kaikuluotaimen ja GPS:n yhdistelmä antaa vapaa-ajan kalastajille käyttöön mahtavan kuvan sekä nopean ja helpon käytettävyyden

WILSONVILLE, Oregon – 13. joulukuuta 2018 – FLIR Systems (Nasdaq: FLIR) on tänään julkistanut Raymarine Element™ -tuotesarjan, joka on huippunykyaikainen kaikuluotaimen ja GPS:n yhdistelmänäyttöjen uusi sukupolvi. Element-tuotteiden ylistetty Raymarine RealVision™ 3D -ominaisuus ja uusi HyperVision™-kaikuluotausteknologia takaavat luonnonmukaisen kuvan. Ne auttavat täyttämään vapaa-ajankalastajien vaatimukset kehittyneillä kaikuluotausominaisuuksilla, monipuolisilla kartoitustoiminnoilla ja erittäin.

FLIRin palkittuihin Raymarine Axiom® -navigointinäyttöjen menestykseen perustuvissa Raymarine Element -tuotteissa on integroituna RealVision 3D -kaikuluotausteknologia, jolle haetaan patenttia. Se parantaa uistelijoiden näkymän pinnan alle kolmiulotteisella kuvalla pohjan muodoista ja kalojen entistä täsmällisemmällä paikannuksella. Lisäksi Element-tuotteissa esitellään uusi 1,2 megahertsin HyperVision-kaikuluotausteknologia, jolle myös haetaan patenttia. Siinä käytetään erittäin korkeita CHIRP (Compressed High Intensity Radar Pulse) -kaikutaajuuksia. HyperVision parantaa DownVision®-, SideVision®

Helppokäyttöiseksi optimoidun Element-tuotteiden uuden LightHouse Sport -käyttöjärjestelmän ja intuitiivisen painikeohjauksen ansiosta kalastajat pystyvät nopeasti merkitsemään suosikkiapajansa ja luomaan uusia teräväpiirtosyvyyskarttoja käyttämällä uutta Raymarine RealBathy™ -ominaisuutta. Element-tuotteiden käyttäjäkokemusta parantavat edelleen neliydinprosessori, joka huolehtii näytön nopeasta päivittämisestä, sujuvasta RealVision 3D -kuvasta sekä välittömään reagointiin näppäintä painettaessa.

”Uuden Raymarine Element -tuotesarjan myötä tuomme kehittyneimmän kaikuluotausteknologiamme ja helppokäyttöisyyden entistä suuremman veneilijäjoukon ulottuville”, kerto Jim Cannon, President & CEO, FLIR Systems. ”Element-tuotteilla on vaikuttava suorituskyky omassa luokassaan, sillä niissä on HyperVision-tekniikan tarjoama selkeä kuva ja uusi LightHouse Sport -käyttöjärjestelmä. Element määrittääkin uuden luokan kaikuluotain- ja GPS-navigointinäyttöjen yhdistelmille tarjoten kalastusta harrastaville käyttöön huippuluokan ominaisuuksia.”

Element-tuotesarja koostuu 7, 9 ja 12 tuuman näytöistä. Element-tuotteiden toimitukset FLIR-jälleenmyyjille aloitetaan vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä.

Lisätietoja Raymarine Elementistä on osoitteessa http://www.raymarine.com/element.

-###-

Yhteyshenkilö:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

FLIR Systems

Vuonna 1978 perustettu FLIR Systems, jonka pääkonttori on Oregonin Wilsonvillessä Yhdysvalloissa, on tilannetietoisuutta parantavien, ihmishenkien pelastamisessa avustavien, tuottavuutta parantavien ja ympäristönsuojelua tehostavien anturijärjestelmien maailman johtava valmistaja. FLIRin palveluksessa on lähes 3 500 henkilöä. Yrityksen visiona on olla ”The World's Sixth Sense” kehittämällä lämpökuvantamisteknologioita ja tukiteknologioita, joiden tukemana se pystyy toimittamaan innovatiivisia ja älykkäitä ratkaisuja turvallisuuden ja valvonnan, ympäristö- ja olosuhdevalvonnan, ulkoilun, konenäön, navigoinnin sekä uhkien kehittyneen tunnistuksen tarpeisiin. Lisätietoja saat osoitteesta http://www.flir.com ja seuraamalla tunnistetta @flir.