Follow Saltwater Stone

Raymarine: FLIR introducerer Raymarines Element-serie med naturtro ekkolodsbilleder

Press release   •   Dec 14, 2018 09:34 GMT

Ny kombination af ekkolod og GPS til lystfiskere giver overlegne billeder, hastighed og enkelthed

WILSONVILLE, Oregon den 13. december 2018 – FLIR Systems (Nasdaq: FLIR) bekendtgjorde i dag Raymarine Element™, en ny generation af avancerede display, der kombinerer ekkolod og GPS. Element-serien, der er udstyret med den prisbelønnede Raymarine RealVision™ 3D og den nye HyperVision™ sonarteknologi, giver naturtro billeder og hjælper med at imødekomme både kyst- og havbarsfiskeres behov med avanceret sonar, alsidige kortfunktioner og en meget intuitiv brugeroplevelse.

Raymarine Element, der bygger videre på succesen af Flirs prisbelønnede Raymarine Axiom® navigationsdisplay, indeholder den integrerede patentanmeldte RealVision 3D sonarteknologi, som forbedrer lystfiskernes undervandsvisning med 3D havbundsbilleder og mere præcis lokalisering af fiskestimer. Element-serien introducerer også den nye patentanmeldte HyperVision 1.2-megahertz sonarteknologi med ultrahøj CHIRP (Compressed High Intensity Radar Pulse) sonarfrekvenser. HyperVision forbedrer DownVision®, SideVision® og RealVision 3D-sonar, som giver fiskere mulighed for at se havbundsstrukturer, havbundsvegetationen og fisk med naturtro detaljer.

Takket være Element-seriens nye LightHouse Sport operativsystem, der er optimeret for en forenklet brugeroplevelse, og intuitive tastaturkontroller, kan fiskerne hurtigt markere deres yndlingsfiskesteder og oprette deres egne batymetriske kort med høj opløsning i realtid ved hjælp af den nye Raymarine RealBathysonarkortsgenerator. Element-seriens brugeroplevelse er yderligere forbedret ved en integreret quad-core processor, der leverer øjeblikkelig opdatering af kort, jævne RealVision 3D billeder og hurtig respons på vandet.

“Med den nye Raymarine Element-serie gør vi vores mest avancerede sonarteknologi og intuitive brugeroplevelse tilgængelig for en større målgruppe af rekreative sejlere,” siger Jim Cannon, administrerende direktør for FLIR Systems. “Element-serien udmærker sig ved en imponerende performance i sin klasse, med utroligt skarpe HyperVision billeder og vores nye LightHouse Sport operativsystem. Sammen omdefinerer Element-serien klassen for kombinerede ekkolods- og GPS-navigationsdisplay, og giver fiskerne topfunktioner.”

Element-serien består af modeller med 7-, 9- og 12-tommers display. Raymarine Element kan leveres af FLIR’s distributører og detailhandlere fra første kvartal i 2019.

Yderligere oplysninger om Raymarine Element findes på http://www.raymarine.com/element.

-###-

Pressekontakt:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Om FLIR Systems

FLIR Systems blev grundlagt i 1978 og har hovedkvarter i Wilsonville, Oregon i USA. Det er en af verdens førende producenter af sensorsystemer, der forbedrer perceptionen og øger den maritime situationsbevidsthed, hvilket hjælper med at redde liv, forbedre produktivitet og beskytte miljøet. FLIRs vision er, gennem sine næsten 3.500 ansatte, at være "The World's Sixth Sense" ved at udnytte termografi og tilstødende teknologier til at levere innovative, intelligente løsninger til sikkerhed og overvågning, miljø- og tilstandsovervågning, udendørs rekreative aktiviteter, maskinsyn, navigation og avanceret trusselsdetektering. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du gå til http://www.flir.com og følge @flir.