Follow Saltwater Stone

Raymarine: FLIR lanserer Element-serie med naturtro sonarbilde

Press release   •   Dec 14, 2018 09:46 GMT

Ny kombinasjon av ekkolodd og GPS- for fritidsfiske med suveren bildebehandling, hastighet og brukervennlighet

Wilsonville, Oregon – 13. desember 2018 – FLIR Systems (Nasdaq: FLIR) presenterer i dag Raymarine Element™, en ny generasjon avanserte skjerme som kombinerer sonar- og GPS-teknologi. Element-serien er utstyrt med anerkjent RealVision™ 3D og ny HyperVision™-sonarteknologi og leverer naturtro bilder som gjør fisketuren enklere takket være avansert ekkolodd, allsidige kartfunksjoner og en meget intuitiv brukeropplevelse.

Raymarine Element bygger på suksessen til FLIRs prisbelønte multifunksjonsskjermer i Raymarine Axiom®-serien og er utstyrt med integrert patentsøkt RealVision 3D-sonarteknologi, som gir forbedret undervannsbilde med 3D-bilder av bunnen og mer presis oppsporing av fisken. Med Element introduseres også en ny patentsøkt HyperVision 1,2 megahertz sonarteknologi med ultrahøye CHIRP-ekkoloddfrekvenser. HyperVision gir bedre DownVision®-, SideVision®- og RealVision 3D-bilde, slik at fiskere kan se struktur, vegetasjon og fisk i naturtro detaljer.

Element er optimalisert for en brukervennlig opplevelse med nytt LightHouse Sport-operativsystem, og med intuitive taster kan fiskerne raskt merke av sine beste fiskeplasser og lage egne høyoppløselige dybdekart ved hjelp av den nye Raymarine RealBathy™ -funksjonen for generering av sonarkart i sanntid. Elements gir en enda bedre brukeropplevelse takket være integrert firekjerners prosessor som gir umiddelbar kartoppdatering, jevnt RealVision 3D-bilde og rask respons på vannet.

«Med den nye Raymarine Element-serien gjør vi vår mest avanserte sonarteknologi og intuitive brukeropplevelse tilgjengelig for enda flere i fritidsbåtmarkedet», sier Jim Cannon, konsernsjef i FLIR Systems. «Element byr på imponerende ytelse i sin kategori med utrolig skarpt HyperVision-bilde og det nye LightHouse Sport-operativsystemet. Element setter en ny standard for kategorien for multifunksjonsskjermer for ekkolodd og GPS og gir fiskerne tilgang til førsteklasses funksjoner.»

Element-serien består av modeller med 7-, 9- og 12-tommers skjerm. Element-serien blir tilgjengelig i første kvartal 2019 hos FLIR Maritimes forhandlere og distributører.

Du finner mer informasjon om Raymarine Element på http://www.raymarine.com/element.

-###-

Mediekontakt

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Om FLIR Systems

FLIR Systems ble grunnlagt i 1978 og har hovedkontor i Wilsonville, Oregon. Selskapet er en verdensledende produsent av sensorsystemer for bedre avlesning og større bevissthet, noe som bidrar til å redde liv, forbedre produktiviteten og beskytte miljøet. Med sine snart 3500 ansatte er FLIRs visjon å være «The World's Sixth Sense» ved å utnytte termisk bildebehandling og tilhørende teknologier til å tilby nyskapende, intelligente løsninger for sikkerhet og overvåking, miljø- og tilstandskontroll, fritidsaktiviteter utendørs, maskinvisjonsteknologi, navigasjon og avansert trusseloppdagelse. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til http://www.flir.com og følge @flir.