Follow Saltwater Stone

Raymarine: FLIR Systems introduceert Raymarine Axiom Pro geavanceerde MFD's

Press Release   •   Jul 19, 2017 10:41 BST

De nieuwe Axiom Pro-lijn wordt geleverd met een 9-, 12- en 16-inch display, en ieder model is verkrijgbaar met de exclusieve RealVision 3D-sonar van Raymarine.

Nieuwe hoogwaardige MFD's leveren superieure 1 kW CHIRP-sonartechnologie, intuïtieve HybridTouch-bediening en RealVision 3D™

WILSONVILLE, VS – 18 juli 2017 FLIR Systems, Inc., (NASDAQ: FLIR) maakt vandaag de uitbreiding van zijn Raymarine Axiom™ MFD-lijn bekend met de introductie van de Axiom Pro. De voor offshore liefhebbers en professionele kapiteins ontwikkelde Axiom Pro is uitgerust met Raymarine’s HybridTouch™-bediening, een combinatie van een multi-touchscreen en een ergonomisch toetsenbord voor extra zekerheid op ruwe zee. Voor de serieuze offshore sportvisser is de Axiom Pro verkrijgbaar met een 1 kW, krachtige CHIRP-sonar en Raymarine’s geïntegreerde, geavanceerde RealVision™ 3D-sonar.

De nieuwe Axiom Pro-lijn wordt geleverd met een 9-, 12- en 16-inch display, en ieder model is verkrijgbaar met de exclusieve RealVision 3D-sonar van Raymarine. Het visopsporingsvermogen van de Axiom Pro kan worden uitgebreid met een optionele, interne 1 kW CHIRP-sonar. Deze krachtige offshore sonar maakt gebruik van een breed spectrum van CHIRP-sonarfrequenties en geeft vissers de mogelijkheid om door grote scholen prooivissen te kijken, thermoclines in beeld te brengen en tegelijkertijd roofvissen op te sporen in diep water.

De displays van de Axiom Pro zijn ontwikkeld voor optimale afleesbaarheid in fel zonlicht en zijn voorzien van In-Plane Switching (IPS)-beeldschermtechnologie voor een optimale kijkhoek en leesbaarheid bij het dragen van een zonnebril met gepolariseerde glazen. De Axiom Pro is gebaseerd op het nieuwe Lighthouse 3-besturingssysteem van Raymarine in combinatie met Axiom Pro’s snelle, quad core processor. Dit resulteert in een intuïtieve en vloeiende navigatie-ervaring dankzij een verbeterde, eenvoudig te personaliseren interface. Het flexibele design en het LightHouse 3-besturingssysteem van de Axiom Pro faciliteert integratie met meerdere Axiom-displays, CHIRP-radar, Evolution-stuurautomaat en FLIR-nachtvisietechnologie.

"Raymarine’s combinatie van Axiom Pro’s RealVision 3D-sonar en een geïntegreerde 1kW CHIRP-sonar is baanbrekend”, zegt Grégoire Outters, Vice President en General Manager van FLIR Maritime. “Axiom Pro biedt offshore sportvissers en watersporters een groter beeldscherm, CHIRP-sonarprestaties in diep water en de flexibiliteit van HybridTouch-bediening voor een superieure alles-in-een navigatie-ervaring.”

De Raymarine Axiom Pro is van 29 augustus tot 3 september te zien op de HISWA te water in Amsterdam. Ook klanten met motor- en zeiljachten kunnen profiteren van de nieuwe Axiom Pro-S-modellen, die zijn voorzien van een hoogwaardige MFD en een kaartplotter met geïntegreerde, éénkanaals CHIRP-sonar, verkrijgbaar vanaf €2395. Axiom Pro-modellen met RealVision 3D en 1 kW CHIRP-sonar zijn in het derde kwartaal van 2017 verkrijgbaar via het FLIR-netwerk van Raymarine-dealers. De adviesprijs begint bij €2645.

Ga voor meer informatie over de Axiom Pro MFD-lijn naar www.raymarine.nl/axiompro

Mediacontacten:

Ruud Heijsman

FLIR Systems

+32 3665 5100

ruud.heijsman@flir.com

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Informatie over FLIR Systems

FLIR Systems, opgericht in 1978 en met het hoofdkantoor gevestigd in Wilsonville, Oregon, is een wereldwijd toonaangevende producent van sensorsystemen waarmee perceptie en bewustzijn worden verbeterd, waardoor levens gered kunnen worden, de productiviteit toeneemt en de omgeving wordt beschermd. Met bijna 3500 medewerkers heeft FLIR de visie om “The World’s Sixth Sense” te zijn met warmtebeeldtechnologie en aanvullende technologieën voor het realiseren van innovatieve, intelligente oplossingen voor beveiliging en bewaking, milieu- en conditiemonitoring, buitenrecreatie, inspectiesystemen, navigatie en geavanceerde dreigingsdetectie. Ga voor meer informatie naar www.flir.com en volg @flir.

Over Raymarine:

Raymarine, marktleider op het terrein van nautische elektronica, ontwikkelt en produceert het meest uitgebreide assortiment elektronica voor watersportvaartuigen en lichte, commerciële schepen. De bekroonde producten worden ontwikkeld voor hoge prestaties en gebruiksgemak en zijn verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs. De Raymarine-branded productlijnen omvatten radars, stuurautomaten, GPS, instrumenten, visopsporingsapparatuur, communicatieapparatuur en geïntegreerde systemen. Raymarine is een merk van FLIR Systems, een wereldleider in warmtebeeldtechnologie. Ga voor meer informatie over Raymarine naar www.raymarine.com.

Attached Files

PDF document