Follow Saltwater Stone

Raymarine: Oppgrader til det nyeste av Raymarine-operativsystem og sonarteknologi

Press release   •   Jun 13, 2018 13:55 BST

LightHouse 3 operating system and RealVision 3D sonar now available to owners of Raymarine’s popular eS and gS Series multifunction displays

WILSONVILLE, OREGON (30. juni 2018) – Båteiere rundt om i verden roser stadig de unike funksjonene til Raymarines Axiom- og Axiom Pro-flerfunksjonsskjermer, først og fremst på grunn av det raske og effektive LightHouse 3-operativsystemet, i tillegg til dets kraftige CHIRP DownVision-, CHIRP SideVision-, High CHIRP-, RealVision 3D- og 1 kW CHIRP-sonarkapasitet.

Nå kan eiere av Raymarines populære flerfunksjonsskjermer i eS- og gS-serien også få disse funksjonene.

LightHouse 3-operativsystemet for eS- og gS-serien

LightHouse 3 er det kraftige operativsystemet i Raymarines nye generasjon med Axiom- og Axiom Pro-flerfunksjonsskjermer. Eiere av Raymarines populære flerfunksjonsskjermsystemer i eS- og gS-serien kan nå oppgradere LightHouse 2 til LightHouse 3 med en rask, gratis programvareoppdatering. Du trenger bare å laste ned oppdateringen fra Raymarine.com til hvilket som helst microSD-minnekort og sette det inn i skjermen din, så kan du kjøre den nyeste teknologien i løpet av et par minutter.

LightHouse 3 er raskt, effektivt og enkelt å bruke. Operativsystemets effektive design fremhever de mest bruke funksjonene med et menysystem som er enkelt og intuitivt. LightHouse 3 kan enkelt tilpasses din båt-, fiske, motorbåt eller seil, og har tydelige og enkle hjemskjermikoner.

Kanskje den mest etterspurte funksjonen som tilbys via LightHouse 3 er Raymarines nye RealVision 3D-sonar. Dette var tidligere kun tilgjengelig for utvalgte Axiom- og Axiom Pro-systemer, men nå kan fiskere som oppgraderer sine gjeldende eS- og gS-systemer til LightHouse 3 benytte Raymarines nyeste sonarteknologi ved hjelp av den helt nye RVX1000 3D CHIRP-sonarmodulen.

RVX1000: RealVision 3D + 1 kW-sonar for eS- og gS-serien

RVX1000 er basert på den samme kraftige sonarteknologien som finnes i Axiom Pro RVX, og er en modul med CHIRP DownVision-, CHIRP SideVision-, High CHIRP-, RealVision 3D- og 1kW CHIRP-sonarkapasitet. Koble svingerne dine sammen, koble RVX1000 inn i eS- eller gS-nettverket med en Raynet-nettverkskabel, så er du klar til å se under vann i fantastisk RealVision 3D.

RVX1000 har doble svingertilkoblinger. Du trenger bare å koble til hvilken som helst svinger i RV100- eller RV200-serien for å aktivere RealVision 3D-sonar. RVX1000 er også utstyrt med en svingerport for 1 kW CHIRP-sonar, og støtter et bredt utvalg av CHIRP-svingere og andre svingere fra Airmar Technology. RVX1000s 1 kW-sonar sender i lav, middels og høy CHIRP-frekvens, i tillegg til tradisjonell 50/200 kHz-modus.

RVX1000 er en alt-i-ett-løsning som gir deg en tradisjonell sonarskjerm for å finne byttefisk, agnfisk og struktur i grunt vann til store dyp. I tillegg kan man samtidig se verden under vann i fantastiske RealVision3D-, DownVision- og SideVision-bilder. RVX1000 har sin egen integrerte firekjerners prosessor og et kraftig innebygd minne, som sørger for en rask og sømløs opplevelse. Det ultimate sonarverktøyet for fiskere, dykkere og fritidsbåt brukerne.

RVX1000 er tilgjengelig nå fra Raymarine-forhandlere verden over. Ytterligere informasjon her

###

Mediekontakt:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Om FLIR Systems

FLIR Systems ble grunnlagt i 1978 og har hovedkontor i Wilsonville, Oregon. Det er en verdensledende produsent av sensorsystemer for bedre avlesning og klarere bevissthet, noe som bidrar til å redde liv, forbedre produktiviteten og beskytte miljøet. Med sine snart 3500 ansatte er FLIRs visjon å være «The World's Sixth Sense» ved å utnytte termisk bildebehandling og tilhørende teknologier til å tilby nyskapende, intelligente løsninger for sikkerhet og overvåking, miljø- og tilstandskontroll, fritidsaktiviteter utendørs, maskinvisjonsteknologi, navigasjon og avansert trusseloppdagelse. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.flir.com og følge @flir.