Follow Saltwater Stone

Raymarine: Raymarinen maailmanluokan Wireless Micro Compass -kompassi on nyt käytettävissä myös laserluokan kilpaveneissä

Press release   •   May 08, 2018 14:19 BST

Team GB's Nick Thompson is one of the world's best sailors in the Laser Class. Credit: Jesus Renedo/Sailing Energy/World Sailing

WILSONVILLE, OR – Kansainvälinen laserliitto (ILCA) on hyväksynyt tammikuusta 2018 lähtien uuden säännön, joka sallii elektronisen digitaalikompassin käyttämisen laserluokan kilpailuissa. Tämän ansiosta laserkilpapurjehtijat pystyvät nyt hyödyntämään Raymarinen Wireless Micro Compass -kompassin luotettavasti tarjoamia arvokkaita taktisia tietoja.

Langattomien kilpapurjehduslaitteiden markkinajohtaja Raymarine esitteli ensimmäisen itselatautuvan elektronisen kompassin kaksikymmentä vuotta sitten. Siitä lähtien maailmanmestaruustason kevytvenepurjehtijat ja maailmanympärikilpailujen purjehtijat ovat voineet hyötyä Raymarinen T060 Micro Compass- ja T070 Race Master -laitteiden tuottamista täsmällisistä ja luotettavista tiedoista.

Laserluokka on yksi maailman suurimmista ja suosituimmista kevytveneluokista, ja digitaalisen kompassin käyttämisen salliva ILCA:n uusi sääntö näyttää saavan hyvän vastaanoton laserpurjehtijoilta, jotka parhaillaan valmistuvat kauden kisoihin ja etsivät etua kanssakilpailijoihinsa nähden.

Raymarinen EMEA-alueen OEM Sales Manager, Greg Wells, joka tuntee alan läpikotaisin niin kilpapurjehtijana kuin tuoteasiantuntijanakin, kertoo: ”Raymarine Wireless Micro Compass, jossa on myös lähtö- ja kilpailuajastimet, on kevyt, helppolukuinen, luotettava ja tarkka. Sillä on vertaistaan vailla oleva menestystarina: sitä ovat käyttäneet lukemattomat mitalistit olympialaisissa, MM- ja EM-kilpailuissa sekä kansallisissa mestaruuskilpailuissa. Olen erittäin tyytyväinen ILCA:n tekemään sääntömuutokseen, sillä nyt myös tuhannet laserpurjehtijat saavat käyttöönsä tämän mahtavan tuotteen käyttämisen edut.”

Lisätietoja Raymarine Micro Compass -kompassista on osoitteessa www.raymarine.com

Lisätietoja ja tietoja elektronisen kompassin käytöstä laserveneissä on uusissa ILCA-säännöissä täällä.

####

Yhteyshenkilö:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

FLIR Systems

Vuonna 1978 perustettu FLIR Systems, jonka pääkonttori on Oregonin Wilsonvillessä Yhdysvalloissa, on tilannetietoisuutta parantavien, ihmishenkien pelastamisessa avustavien, tuottavuutta parantavien ja ympäristönsuojelua tehostavien anturijärjestelmien maailman johtava valmistaja. FLIRin palveluksessa on lähes 3 500 henkilöä. Yrityksen visiona on olla ”maailman kuudes aisti’” kehittämällä lämpökuvantamisteknologioita ja tukiteknologioita, joiden tukemana se pystyy toimittamaan innovatiivisia ja älykkäitä ratkaisuja turvallisuuden ja valvonnan, ympäristö- ja olosuhdevalvonnan, ulkoilun, konenäön, navigoinnin sekä uhkien kehittyneen tunnistuksen tarpeisiin. Lisätietoja saat osoitteesta www.flir.com ja seuraamalla tunnistetta @flir.

Raymarine:

Raymarine on maailman johtava yritys merielektroniikan alalla. Se kehittää ja valmistaa markkinoiden laajinta valikoimaa elektroniikkatuotteita vapaa-ajan veneilyyn ja kevyeen ammattikäyttöön Huippuluokan suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen suunniteltuja, palkittuja tuotteita on saatavana maailmanlaajuisen jälleenmyyjä- ja jakelijaverkoston välityksellä. Raymarinen tuotevalikoimaan sisältyy tutkia, autopilotteja, GPS-yksikköjä, mittareita, kaikuluotaimia, viestintävälineitä ja integroituja järjestelmiä. Raymarine on FLIR Systemsin, maailman johtavan lämpökuvausyrityksen, tuotemerkki. Lisätietoja Raymarinesta on osoitteessa www.raymarine.com