Follow Saltwater Stone

Raymarine: Upgrade: nieuwste Raymarine-besturingssysteem en sonartechnologie

Press release   •   Jun 13, 2018 12:57 BST

LightHouse 3 operating system and RealVision 3D sonar now available to owners of Raymarine’s popular eS and gS Series multifunction displays

WILSONVILLE, VS (13 juni- 2018) – Overal ter wereld zijn watersporters vol lof over de unieke functies van het Axiom- en Axiom Pro-MFD van Raymarine. Ze zijn met name enthousiast over het snelle en intuïtieve LightHouse 3-besturingssysteem en de krachtige mogelijkheden van CHIRP DownVision, CHIRP SideVision, High CHIRP, RealVision 3D en 1 kW CHIRP-sonar.

Vanaf nu kunnen ook gebruikers van de MFD's uit de populaire eS- en gS-serie van Raymarine ontdekken hoe krachtig deze geavanceerde tools zijn.

LightHouse 3-besturingssysteem voor eS- en gS-serie

LightHouse 3 is het krachtige besturingssysteem waarop de nieuwste generatie Axiom- en Axiom Pro-MFD's van Raymarine draait. Nu kunnen gebruikers van de Raymarine-MFD's uit de populaire eS- en gS-serie een snelle, gratis software-update uitvoeren en hun systeem upgraden van LightHouse 2 naar LightHouse 3. Het proces is eenvoudig: download de update vanaf Raymarine.com, zet deze op een microSD-geheugenkaart en steek de kaart in uw display. Binnen enkele minuten beschikt u over de allernieuwste technologie.

De snelle software van LightHouse 3 biedt vloeiende navigatie en is eenvoudig te leren. Via de ongecompliceerde en intuïtieve menu's van dit gestroomlijnde besturingssysteem hebt u snel toegang tot uw meestgebruikte functies. LightHouse 3 is gemakkelijk aan te passen aan uw vaar- of visstijl. Daarom is het startscherm voorzien van grote, simpele pictogrammen die u in een handomdraai kunt personaliseren.

De meest gewilde functie van LightHouse 3 is misschien wel de nieuwe RealVision 3D-sonar van Raymarine. Tot voor kort was deze alleen beschikbaar op een beperkt aantal Axiom- en Axiom Pro-systemen, maar nu krijgen vissers die hun systeem uit de eS- of gS-serie upgraden naar LightHouse 3 ook toegang tot de nieuwste sonartechnologie van Raymarine, via de gloednieuwe RVX1000 3D CHIRP-sonarmodule.

RVX1000: RealVision 3D + 1 kW Sonar voor eS- en gS-serie

De RVX1000 bevat dezelfde krachtige sonartechnologie als de Axiom Pro RVX. Deze blackboxsonar biedt de mogelijkheden van CHIRP DownVision, CHIRP SideVision, High CHIRP, RealVision 3D en 1 kW CHIRP. Sluit uw transducers aan, verbind de RVX1000 via een Raynet-netwerkkabel met uw eS- of gS-netwerk en bekijk fantastische beelden van de onderwaterwereld in RealVision 3D.

RVX1000 heeft twee transduceraansluitingen. Sluit een transducer uit de RV100- of RV200-serie aan voor RealVision 3D-sonar. De RVX1000 is ook uitgerust met een tweede transducerpoort voor 1 kW CHIRP-sonar. Daarnaast biedt het apparaat ondersteuning aan diverse CHIRP- en niet-CHIRP-transducers van Airmar Technology. De 1 kW sonar van de RVX1000 zendt in de lage, middelste en hoge CHIRP-frequentiebanden en in de traditionele modus met signalen van 50/200 kHz.

RVX1000 is een alles-in-eenoplossing. Met de traditionele sonarweergave spoort u eenvoudig sport- en aasvis op en detecteert u structuren op een diepte tussen 60 centimeter en ruim 1200 meter. Bovendien hebt u met de schitterende beelden van RealVision3D, DownVision en SideVision zicht op de onderwaterwereld. RVX1000 heeft een ingebouwde quadcoreprocessor en een uitgebreid geheugen, en is daarom razendsnel en vloeiend in gebruik. Deze sonartool is onmisbaar voor iedere visser, duiker en ontdekkingsreiziger.

RVX1000 is nu verkrijgbaar bij Raymarine-dealers over de hele wereld. Meer informatie vindt u hier

###

Mediacontact:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Informatie over FLIR Systems

FLIR Systems werd opgericht in 1978 en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilsonville, in de Amerikaanse staat Oregon. FLIR Systems is een wereldwijd toonaangevende producent van sensorsystemen die perceptie en bewustzijn verbeteren. Hierdoor kunnen levens worden gered, verbetert de productiviteit en wordt het milieu beschermd. Met bijna 3500 medewerkers heeft FLIR de visie om 'The World’s Sixth Sense' te zijn, met warmtebeeldtechnologie en aanvullende technologieën voor het realiseren van innovatieve, intelligente oplossingen voor beveiliging en bewaking, milieu- en conditiemonitoring, buitenrecreatie, inspectiesystemen, navigatie en geavanceerde dreigingsdetectie. Ga voor meer informatie naar www.flir.com en volg @flir.