Follow Saltwater Stone

Raymarine: Uppgradera till Raymarines senaste operativsystem och ekolodsteknik

Press Release   •   Jun 13, 2018 15:13 BST

LightHouse 3 operating system and RealVision 3D sonar now available to owners of Raymarine’s popular eS and gS Series multifunction displays

WILSONVILLE, OR (13 juni 2018) – båtägare världen över lovordar de unika egenskaperna hos Raymarines Axiom- och Axiom Pro-multifunktionsdisplayer – primärt deras snabba och smidiga LightHouse 3-operativsystem samt de effektiva ekolodsfunktionerna i form av CHIRP DownVision, CHIRP SideVision, High CHIRP, RealVision 3D och 1kW CHIRP.

Nu är dessa högpresterande verktyg tillgängliga för Raymarines populära eS- och gS-multifunktionsdisplayer.

Operativystemet LightHouse 3 för eS- och gS-serien

LightHouse 3 är det kraftfulla operativsystemet bakom Raymarines nästa generation av Axiom- och Axiom Pro-multifunktionsdisplayer. Ägare av Raymarines populära system med multifunktionsdisplayer i eS- och gS-serien som i nuläget kör LightHouse 2 kan nu uppgradera till LightHouse 3 med en snabb och kostnadsfri programvaruuppdatering. Ladda bara ned uppdateirngen från Raymarine.com till ett microSD-minneskort, sätt in det i displayen och du är igång med den senaste tekniken på några minuter.

Det går snabbt och enkelt och det är lätt att sig LightHouse 3. Operativsystemets strömlinjeformade design lyfter fram de funktioner som används mest med ett menysystem som är enkelt och intuitivt. LightHouse 3 anpassas enkelt till din typ av båtkörning eller fiske och har djärva och enkla ikoner på startskärmen som enkelt kan anpassas med bara några få tryck.

Den kanske mest eftersökta funktionen i LightHouse 3 är Raymarines nya RealVision 3D-ekolod. Denna funktion var tidigare enbart tillgänglig på utvalda Axiom- och Axiom Pro-system, men fiskare som uppgraderar sina nuvarande system i serierna eS eller gS till LightHouse 3 kan nu dra nytta av kraften hos Raymarines senaste ekolodsteknik med den helt nya RVX1000 3D CHIRP-ekolodsmodulen.

RVX1000: RealVision 3D + 1kW – ekolod för eS- och gS-serien

Baserat på samma kraftfulla ekolodsteknik som finns i Axiom Pro RVX, är RVX1000 ett black box-ekolod med CHIRP DownVision, CHIRP SideVision, High CHIRP, RealVision 3D och 1kW CHIRP-funktion. Anslut dina givare och koppla in RVX1000 i ditt eS- eller gS-nätverk med en Raynet-nätverkskabel så är du redo att se undervattensvärlden i fantastisk RealVision 3D.

RVX1000 har dubbla givarkontakter. Anslut bara en givare i serien RV100 eller RV200 för att få tillgång till RealVision 3D-ekolod. RVX1000 är också utrustad med en andra givarport för 1kW CHIRP-ekolod och har stöd för ett brett utbud av CHIRP- och icke-CHIRP-omvandlare från Airmar Technology. RVX1000:s 1kW-ekolod sänder på CHIRP:s låg-, mellan- och högfrekvens, samt i traditionellt 50/200 kHz-läge.

RVX1000 är en allt i ett-lösning som erbjuder en traditionell ekolodsdisplay för att hitta fisk, betesfisk och strukturer på djup från 600 till 1200 m, samtidigt som den avbildar undervattensvärlden med fantastiska bilder i RealVision3D, DownVision och SideVision. RVX1000 har en integrerad fyrkärnig processor och omfattande inbyggt minne för att garantera en snabb och sömlös användarupplevelse. Detta är det ultimata ekolodsverktyget för fiskare, dykare och utforskare världen över.

RVX1000 finns nu hos Raymarine-återförsäljare världen över. Mer information finns här

###

Presskontakt:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Om FLIR Systems

FLIR Systems, som grundades 1978 och har sitt huvudkontor i Wilsonville, Oregon, är en världsledande tillverkare av sensorsystem som förbättrar perceptionen och ökar medvetenheten. Systemen bidrar till att rädda liv, öka produktiviteten och skydda miljön. Med sina närmare 3 500 medarbetare är det FLIR:s vision att vara ”The World's Sixth Sense” genom att utnyttja värmebilder och relaterad teknik för att tillhandahålla innovativa, intelligenta lösningar för säkerhet och övervakning, miljö- och tillståndsbevakning, friluftsliv, maskininspektion, navigation och avancerad hotdetektering. För mer information besök www.flir.com och följ @flir.