Follow Saltwater Stone

Raymarine: Uusin Raymarine-käyttöjärjestelmä ja kaikuluotausteknologia käyttöön ohjelmistopäivityksellä

Press release   •   Jun 13, 2018 13:11 BST

LightHouse 3 operating system and RealVision 3D sonar now available to owners of Raymarine’s popular eS and gS Series multifunction displays

WILSONVILLE, OR (13.6.2018) – Veneilijät kaikkialla maailmassa jaksavat ylistää Raymarinen Axiom- ja Axiom Pro -monitoiminäyttöjä – erityisesti niiden nopeaa ja luotettavaa LightHouse 3 -käyttöjärjestelmää, mutta myös niiden tehokkaita CHIRP DownVision-, CHIRP SideVision-, High CHIRP-, RealVision 3D- ja 1 kW CHIRP -kaikuluotausominaisuuksia.

Nyt myös Raymarinen suosittujen eS- ja gS-sarjojen monitoiminäyttöjen omistajat pystyvät ottamaan nämä huippuominaisuudet käyttöönsä.

LightHouse 3 -käyttöjärjestelmä eS- ja gS-sarjan laitteisiin

LightHouse 3 on tehokas käyttöjärjestelmä Raymarinen uuden sukupolven Axiom- ja Axiom Pro -monitoiminäyttöjen taustalla. Nopean ja ilmaisen ohjelmistopäivityksen avulla LightHouse 3 -käyttöjärjestelmän voi nyt päivittää Raymarinen suosittuihin eS- ja gS-sarjan monitoiminäyttöihin, joissa tällä hetkellä käytetään LightHouse 2 -käyttöjärjestelmää. Tämä onnistuu vain lataamalla päivitys sivustosta Raymarine.com mille tahansa microSD-muistikortille ja asettamalla muistikortti näyttöön, minkä jälkeen uusin teknologia on käytössä muutamassa minuutissa.

LightHouse 3 on nopea, luotettava ja helppokäyttöinen. Käyttöjärjestelmän nykyaikainen suunnittelu mahdollistaa useimmin tarvittavien ominaisuuksien helpon käyttämisen selkeän valikon avulla. Helposti omiin veneily- tai kalastusmieltymyksiin mukautettavan LightHouse 3:n tyylikkään ja selkeän aloitusnäytön kuvakkeita on kätevä räätälöidä vain muutamalla kosketuksella.

Raymarinen uusi RealVision 3D Sonar on ehkä LightHouse 3:n kaikkein halutuin ominaisuus. Päivittämällä nykyisiin eS- tai gS-sarjan laitteisiinsa LightHouse 3 -käyttöjärjestelmän kalastajat saavat käyttöönsä Raymarinen uusimman kaikuluotausteknologian verkottamalla uuden RVX1000 3D CHIRP -kaikumoduulin järjestelmäänsä. Aikaisemmin tämä ominaisuus oli käytettävissä vain tietyissä Axiom- ja Axiom Pro -järjestelmissä.

RVX1000: RealVision 3D ja 1 kW:n kaikuluotain eS- ja gS-sarjan laitteisiin

Axiom Pro RVX:stä tuttuun, tehokkaaseen kaikuluotausteknologiaan perustuva RVX1000 on kaikumoduuli, jossa on CHIRP DownVision-, CHIRP SideVision-, High CHIRP-, RealVision 3D- ja 1 kW CHIRP -kaikuluotainominaisuudet. Liitä kaikuanturit, kytke RVX1000 eS- tai gS-verkkoon Raynet-verkkokaapelilla ja voit alkaa tutkia vedenalaista maailmaa mahtavalla RealVision 3D -laadulla.

RVX1000:ssa on liitännät kahdelle kaikuanturille. Saat RealVision 3D -kaikuluotaimen käyttöösi kytkemällä laitteeseen minkä tahansa RV100- tai RV200-sarjan kaikuanturin. RVX1000:ssa on myös toinen kaikuanturiliitäntä 1 kW:n CHIRP-kaikuluotainta varten, ja lisäksi se tukee laajaa valikoimaa Airmar Technologyn CHIRP- ja ei-CHIRP-kaikuantureita. RVX1000:n 1 kW:n kaikuluotain lähettää CHIRP-signaalia ala-, keski- ja yläkaistoilla sekä perinteistä 50/200 kHz:n taajuuksia.

RVX1000 on aito yhdistelmälaite, jossa on perinteinen kaikunäyttö suurten kalojen, täkykalojen ja pohjan muotojen tunnistamiseen puolen metrin syvyydestä yli sadan merin syvyyteen. Lisäksi se esittää vedenalaisen maailman mahtavina RealVision3D-, DownVision- ja SideVision-kuvina. Nopeasta ja saumattomasta käyttökokemuksesta huolehtivat RVX1000:n oma neliydinprosessori ja suuri sisäinen muisti. Se on äärimmäinen kaikuluotain kalastajien, sukeltajien ja seikkailijoiden käyttöön kaikkialla.

RVX1000 on nyt saatavana Raymarine-jälleenmyyjillä kaikkialla maailmassa. Lisätietoja:

###

Yhteyshenkilö:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

FLIR Systems

Vuonna 1978 perustettu FLIR Systems, jonka pääkonttori on Oregonin Wilsonvillessä Yhdysvalloissa, on tilannetietoisuutta parantavien, ihmishenkien pelastamisessa avustavien, tuottavuutta parantavien ja ympäristönsuojelua tehostavien anturijärjestelmien maailman johtava valmistaja. FLIRin palveluksessa on lähes 3 500 henkilöä. Yrityksen visiona on olla ”maailman kuudes aisti’” kehittämällä lämpökuvantamisteknologioita ja tukiteknologioita, joiden tukemana se pystyy toimittamaan innovatiivisia ja älykkäitä ratkaisuja turvallisuuden ja valvonnan, ympäristö- ja olosuhdevalvonnan, ulkoilun, konenäön, navigoinnin sekä uhkien kehittyneen tunnistuksen tarpeisiin. Lisätietoja saat osoitteesta www.flir.com ja seuraamalla tunnistetta @flir.